Miresevini në BliriMob

BliriMob.

Mobilieria Bliri Mob është kompani e cila u themelua në vitin 1992 , ajo me punën e saj vazhdoi zgjerimin duke filluar edhe me prodhim si një fabrikë tejet e sukseshme dhe me dizajne të veçanta në vendin tonë. Mobilieria Bliri Mob bënë prodhimin e kuzhinave me dimenzione të ndryshme, garniturave, tavolinave, dhomave të gjumit, paradhomave dhe lloje të tjera të kësaj veprimtarie, të gjitha sipas porosis

Kontakti

Sherbimet tona

Mobilieria Bliri Mob është kompani e cila u themelua në vitin 1992 , ajo me punën e saj vazhdoi zgjerimin duke filluar edhe me prodhim si një fabrikë tejet e sukseshme dhe me dizajne të veçanta në vendin tonë. Mobilieria Bliri Mob bënë prodhimin e kuzhinave me dimenzione të ndryshme, garniturave, tavolinave, dhomave të gjumit, paradhomave dhe lloje të tjera të kësaj veprimtarie, të gjitha sipas porosis

Kontakti

Disa nga sherbimet tona

Bëjmë Transportin dhe Montimin Gratis Mbrenda Kosovës

Bëjmë Transportin dhe Montimin Gratis Mbrenda Kosovës...

Bëjmë Transportin edhe jasht shtetit të Kosoves

...