Mobilieria Bliri Mob është kompani e cila u themelua në vitin 1992 , ajo me punën e saj vazhdoi zgjerimin duke filluar edhe me prodhim si një fabrikë tejet e sukseshme dhe me dizajne të veçanta në vendin tonë. Mobilieria Bliri Mob bënë prodhimin e kuzhinave me dimenzione të ndryshme, garniturave, tavolinave, dhomave të gjumit, paradhomave dhe lloje të tjera të kësaj veprimtarie, të gjitha sipas porosis