Produktet

Ne kemi zgjidhje për të gjitha hapësirat e shtëpisë apo biznesit tuaj

Dizajn modern mobile

Kuzhina

Në Bliri Mob, ne projektojmë, prodhojmë dhe instalojmë kuzhina moderne me porosi të bëra nga druri dhe materialet më të mira. Çdo kuzhinë unike është e dizajnuar rreth stilit të jetesës së klientit, me zgjedhjen e stileve, materialeve, ngjyrave dhe pajisjeve, duke krijuar zgjidhje praktike në dhoma estetikisht të bukura.nes.

mobile dhoma me sofa

Mobilje

Qëllimi ynë është t’ju frymëzojmë dhe t’ju ndihmojmë të krijoni pamjen që dëshironi, duke e bërë udhëtimin e dizajnimi të shtëpisë tuaj sa më të lehtë. Reputacioni ynë është i ndërtuar mbi cilësinë dhe këtë mund ta shihni qartë kur vizitoni showroomin tonë.Ne kemi gjithashtu në dispozicion stafin tonë prfesional për ndonjë ndihmë ose këshillë.

Zyre Dizajn Porosi Ferizaj

Enterier

Stafi i Bliri Mob është i specilizuar të krijojë hapësira praktike dhe luksoze për hapësirat komerciale, të biznesit, apo për të gjithë ata në përgjithësi që kanë nevojë për shërbimet dhe produktet tona të dizajnit të enterierit.