KONTAKT

Na kontaktoni

Si mund të ju ndihmojmë

Ne jemi këtu për t’ju ndihmuar dhe për t’ju përgjigjur çdo pyetjeje që mund të keni.

Informacioni kontaktues

Ju lutemi zgjidhni një nga opsionet e mëposhtme në lidhje me kërkesën tuaj.
Për të na kontaktuar, ju mund të plotësoni edhe formularin e mësipërm të kontaktit.

Adresa

Magjistrala Ferizaj-Shkup, km 4
Ferizaj, Kosovë

Telefoni

+383 49 752 777