kuzhine me dizajn vecante
Elegancë e përjetshme e frymëzuar nga tradita

Zgjidhje të dizajnit modern

Tradita jonë shkon deri në vitin 1992, duke ruajtur trashëgiminë e përvojës sonë me inovacion dhe teknologji të re.

Magjistrala Ferizaj-Shkup, km 4, Ferizaj

Produktet tona

Dizajn modern mobile

Kuzhina

Në Bliri Mob, ne projektojmë, prodhojmë dhe instalojmë kuzhina moderne me porosi të bëra nga druri dhe materialet më të mira. Çdo kuzhinë unike është e dizajnuar rreth stilit të jetesës së klientit, me zgjedhjen e stileve, materialeve, ngjyrave dhe pajisjeve, duke krijuar zgjidhje praktike në dhoma estetikisht të bukura.nes.

mobile dhoma me sofa

Mobilje

Qëllimi ynë është t’ju frymëzojmë dhe t’ju ndihmojmë të krijoni pamjen që dëshironi, duke e bërë udhëtimin e dizajnimi të shtëpisë tuaj sa më të lehtë. Reputacioni ynë është i ndërtuar mbi cilësinë dhe këtë mund ta shihni qartë kur vizitoni showroomin tonë.Ne kemi gjithashtu në dispozicion stafin tonë prfesional për ndonjë ndihmë ose këshillë.

Zyre Dizajn Porosi Ferizaj

Enterier

Puna dhe angazhimi ynë me përkushtim, sipas pritjeve dhe shijes tuaj, mundëson që biznesi i juaj të jetë i jashtëzakonshëm dhe plot elegancë. Stafi i Bliri Mob është i specilizuar të krijojë hapësira praktike dhe luksoze për hapësirat komerciale, të biznesit, apo për të gjithë ata në përgjithësi që kanë nevojë për shërbimet dhe produktet tona të dizajnit të enterierit.

Rreth Bliri Mob

Bliri Mob është ndërmarrje private në Ferizaj, që ka filluar aktivitetet e saja qysh në vitin1992, e vendosur për të prodhuar kuzhina dhe mobilje cilësore të stilit të lartë dhe funksional për çdo hapësirë të shtëpisë apo biznesit. Bliri Mob ka pasion mobilimin dhe vizion të krijojmë një jetë më të mirë për shumë njerëz. Ne vazhdimisht jemi duke inovuar për të përmbushur pritjet e klientëve tanë në Kosovë dhe Evropë.